Коледно парти „Амигос“ 2013


И тази година отбелязахме подобаващо настъпващи празници. На 15 декември беше Коледното ни парти. Целият месец течеше трескава подготовка за него. Настроението беше коледно още от самото начало на месеца.

Коледната елха на "Амигос"

Коледната елха на „Амигос“

Главни виновници за това бяха вълшебно красивата елха, която украсихме заедно с децата и творческата подготовка за Коледната работилничка.

Тази година тържеството щеше да протече по сценарии – с водещи, много отборни игри и дискотека. Децата от учебната ни занималня подготвиха специален поздрав за гостите на тържеството. Репетираха много и упорито, за някои от тях това беше първа изява пред публика. Въпреки сценичната треска се представиха отлично и заслужиха аплодисментите на всички.

Дядо Коледа нямаше как да не забележи тяхното старание. Все пак той знае, че при нас са едни от най – послушните , най – умните и ученолюбиви деца и затова беше подготвил за всяко едно от тях и приятелите им малък коледен подарък. Оказа се, че в чувала му освен подаръци се криеха и много лакомства.

От яденето на толкова много сладки вкусотийки ни дойде такова настроение за танци, че до края на тържеството не се спряхме.

Малко снимчици за спомен

Малко снимчици за спомен

Тазгодишното Коледно парти ще запомним с многото игри, лудите танци и многото нови приятели.

Искаме да пожелаем на всички деца и наши ученици да посрещнат настъпващите празници с голямо настроение, да си създадат много весели и незабравими спомени и да прекарат зимната ваканция в игри и забавление!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

Публикуване и споделяне

Всички материали публикувани в блога на "Амигос" са предоставени от нас с единственото желание да подпомогнем подготовката на децата за училище и предстоящи изпити.
Те могат да бъдат използвани единствено с некомерсиална цел!
Споделянето и публикуването на цели материали или части от тях, в други сайтове и блогове, е позволено единствено при следните условия:
*публикуваната или споделена информация не се използва с комерсиална цел;
*източникът е посочен и е даден линк към оригиналната публикация в блога ни.

%d bloggers like this: